Der blev cyklet til den store guldmedalje……..
Lørdag eftermiddag - den 20. september 2014 - blev der cyklet til den store guldmedalje omkring Lemvig sø i rigtig flot efterårsvejr. 45 cyklister i alle aldre deltog i cykelsponsorløbet til fordel for Lemvig KFUM og KFUKs Tante Andante hus. Der blev cyklet en time og sammenlagt blev der kørt næsten 400 omgange.

Tante Andante Band, Lemvig spillede både før, under og efter løbet, og undervejs var der mulighed for at købe kaffe og kage i den lille opstillede cafe. Derudover var der mulighed for at vinde én af de gode gevinster i tombolaen.

Inden løbet havde over 100 firmaer og butikker givet tilsagn om forskellig økonomisk opbakning til Tante Andantes hus, - og til selve løbet havde næsten 150 private sponsorer lovet at støtte de 45 cyklister med et beløb pr. cyklet omgang eller et fast aftalt beløb.
Formanden for Familie- og kulturudvalget Henrik Thygesen klippede den røde startsnor, og ”kanon-Ejnar” skød selve løbet i gang.
I alt blev der indkørt over 80.000 kr.  - TAK for det. 

Til 2014 udgaven af cykelsponsorløbet havde erhvervslivet fået mulighed for at tegne en ”støtte-kontrakt” ved at aftale et GULD-, SØLV- eller BRONZE-sponsorat. Ikke alle er blevet spurgt om dette, - og da aftalerne gælder i perioden indtil 1. september 2015 er det fortsat muligt at blive sponsor ved at henvende sig til Tante Andante.

Arrangørerne af cykelsponsorløbet er taknemmelige for den store støtte og opbakning der har været omkring løbet både fra erhvervslivet og fra private. Det giver lyst til fortsat at arbejde for, at Tante Andantes hus i Lemvig fortsat skal bestå også i tiden fremover.
Næste arrangement i Tante Andantes hus er i forbindelse med efterårsferien hvor der er åben hver dag.

Læs mere om dette på www.tanteandante-lemvig.dk

Se billeder fra cykelsponsordagen på  facebook
 

Tante Andante Hus | KFUM og KFUK i Lemvig | Ågade 5 | 7620 Lemvig | Tlf.: +4520162411 | Mail: tanteandante@kfum-kfuk.dk