Vi kommer ud af huset til:

Projekt Helt Ud i Skoven.
Tante Andantes Hus - projekt Helt Ud i Skoven.
I forbindelse med projektet: Helt Ud i Skoven, er Tante Andantes Hus blevet kontaktet af Lemvig kommune. Man kunne ønske sig, at vi kom ud til arrangementer hos hos alle dagplejer og institutioner, at vi indspillede en cd, lavede et sanghæfte og sluttede med store koncerter i skoven med Tante Andante Band Lemvig.


Kulturbussen i Ringkøbing/Skjern Kommune
Kulturbussen i Ringkøbing/Skjern Kommune "Pippi Pippi Pippis mor bliver' 100 år" Sådan synger børn og voksne i kulturbussen mens de svinger med Emils kasket og fejrer at Astrid Lindgren blev 100 år. Tante Andante har flere gange været med en stor bogbus på tur ud til børnehaver i Ringkøbing/Skjern kommune.

       

Bibelfortælling med Tante Andante
"I begyndelsen var der slet ingenting…" Tante Andante fortæller bibelhistorier på sin helt egen måde med sang, leg og skøre påfund. Og så maler vi skabelsesberetningen på store gamle billeder så det myldrer med giraffer, mariehøns og måger! Charles og Charlotte kysser jo meget i Tante Andantes Hus, ja ligesom Adam og Eva helt sikkert også har gjort og alle mødre og fædre genne tiden - og det kommer der jo ind i mellem de skønneste børn ud af


Med Tante Andante i kirke
3 dage før påske er 100 børn og voksne fra dagplejen og børnehaverne omkring Nørlem Kirke er taget til børnegudstjeneste for at opleve påskefortællingen sammen. Børnene har klippet palmegren som de nu har lagt på kirkens gulv. Præsten er klædt ud som Pontius Pilatus der skal bestemme om Jesus skal dø, organisten er en engel som fortæller hvad de snakker om i himlen lige før påske og hun åbner graven påskemorgen. Kirketjeneren har fået sværd, kappe og en hjelm på - han er soldaten som vogter over graven hvor Jesus er begravet - og Tante Andante har sin guitar med og synger sange, fortæller og går gennem påskefortællingen med børn og voksne. Til jul, pinse og høst tager Tante Andante også i kirke rundt om i landet og synger, leger og fortæller om kirkens højtider.
Juleevangeliet med kulturbussen
Englene trutter jo i trompet, så når vi skal høre om juleevangeliet må alle små og store prøve om de kan baske med vingerne og trutte i trompet for at se hvordan det er at være engel. Og bibliotikaren bliver klædt ud som engel oppe fra Guds himmel, hun fortæller at der vil blive født et barn på jorden som er Guds egen søn. Børnene klædes ud som englebørn, hyrder, Josef, Maria og visemænd, mens buschaufføren; Søren er krofatter, der siger at han ikke har plads til at Maria skal føde i hans hus, men hun kan låne stalden bag ved kroen. Her er det de 3 visemænd som har guld, røgelse og myrra med til Jesusbarnet.Tante Andante Hus | KFUM og KFUK i Lemvig | Ågade 5 | 7620 Lemvig | Tlf.: +4520162411 | Mail: tanteandante@kfum-kfuk.dk