Jubilæum i Tante Andantes Hus, Lemvig


Den 1. september 2017 kunne Lemvig KFUM og KFUKs Tante Andante Hus fejre 10 års jubilæum.

Det blev to dages fest, hvor fredag blev brugt til reception (mest for voksne), og lørdag var der fest for børnene.


Vi glæder os og kan se tilbage på 10 år med utrolig mange sjove og gode oplevelser med børn og voksne i Lemvig og … ja hele landet. Når vi ikke lige er hjemme, er der arrangementer ud af huset, både her i vores del af landet og i nord og syd – sågar Fyn og Sjælland. Det kan være koncerter med Tante Andante Band Lemvig, eller det kan være en, to eller tre figurer og musikere, som laver en mindre forestilling, workshop eller bibelfortælling i skoler, børnehaver, foreninger, kirker, institutioner eller for private virksomheder.
 I de seneste to år har vi i samarbejde med VIA UC i Holstebro lavet inklusionsprojekter på to skoler i Lemvig Kommune med fondsstøtte fra Socialministeriet. Tidligere har vi med støtte fra TRYG fonden arbejdet med musiske aktiviteter for voksne med funktionsnedsættelser.
Nyeste initiativ er i samarbejde med Lemvig Kommunes ældreområde at lave sang og musik med dagplejebørn og plejehjemsbeboere.


Huset er offentligt åbent i alle skoleferier, og denne sommer er i fuld gang. Det er dejligt at åbne dørene for turister, børnefamilier og bedsteforældre med børnebørn. Mange kommer år efter år – og nogle vælger endda at komme to gange i samme uge – børnene var ikke lige helt færdige med at lege. Det glæder vi os over!


Huset har ca. 50 frivillige tilknyttet, som hjælper med det praktiske, når huset er åbent, med bestyrelsesarbejde, økonomi, musik og ideudvikling. Det er uvurderligt for en forening og et kulturtilbud som vores, at der er mange frivillige hænder og hoveder, som tænker med og har lyst til at gøre en indsats. I huset er Elin Knudsen ansat som Tante Andante. Dertil kommer et antal timelønnede figurer/musikere.
Økonomien er baseret på indtægter fra egne aktiviteter, fondsstøtte, kommunal støtte samt vores årlige sponsorarrangement, som i år flyttes fra Lemvig sø til huset i Ågade.

 

Tante Andante Hus | KFUM og KFUK i Lemvig | Ågade 5 | 7620 Lemvig | Tlf.: +4520162411 | Mail: tanteandante@kfum-kfuk.dk